Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

divendres, 12 de gener del 2018

Amics del Museu: “CRUSTÁCEOS FÓSILES DE LAS CUENCAS SURPIRENAICAS”

El nostre consoci i geòleg Fernando Ari Ferratges ens ha fet arribar a la nostra biblioteca un exemplar del seu magnífic treball “Crustáceos fósiles de las cuencas Surpirenaicas”. El treball  ha estat publicat dins la col·lecció de Cuadernos de Paleontología Aragonesa que va editar la Asociación Cultural Bajo Jalón amb motiu de la celebració de les XIII Jornades Aragonesas de Paleontología 2017.


Tot i que el treball és una publicació científica molt elaborada, també pot utilitzar-se com una guia divulgativa i d’introducció al món dels decàpodes fòssils i que pot fer servei tant als aficionats com als estudiosos d’aquest complex però també apassionat món paleontològic.

Cal destacar que el treball presenta unes magnífiques il·lustracions elaborades pel mateix autor i també unes bones fotografies que el fan molt visual i entenedor pel lector.

Des d'aquí el volem felicitar i animar-lo a continuar fent més ciència com aquesta!

També donar-li novament les gràcies a ell i a tots el qui han fet possible aquesta publicació, ja que, a més, ens han facilitat la possibilitat de descarregar-lo de forma gratuïta a partir del següent enllaç:
Pots visualitzar el llibre fent clic aquí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada