Horari del Museu: Dilluns a Dijous: 16 a 19 h. - Divendres: 10 a 11 h. i 19 a 21 h. - Dissabtes i Diumenges: Tancat

dijous, 15 de maig del 2014

Amics del Museu: SCRIPTA XVI

S’acaba de publicar la darrera revista Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis (més coneguda com l’Scripta), de la sèrie paleontològica.


En aquest número apareixen dos articles el primer dels quals és un extens estudi, signat per Joan Corbacho, sobre una nova espècie de trilobits trobats al Devonià mitjà a la regió del Tafilalt (Marroc): es tracta de Struveaspis bignoni de la família Phacopidae.


El segon article està signat pel Dr. Sebastián Calzada i José Mª Quintanillà, i en ell s’estudia un lamel·libranqui (Neithea syriaca) i dos braquiòpodes (Psilothyris oweni i Lariolithyris crusafonti) procedents de l’Aptià (Cretaci inferior) del municipi Fuente la Higuera (València).

Scripta Musei Geologici Seminarii Barcinonensis és la revista que edita el Museu Geològic del Seminari de Barcelona, on es recullen els treballs d’aquest museu, essent el seu director José F. Carrasco i els seus secretaris Carlos J. Royo i Eduvigis Moreno. Ha estat editada amb l’ajut de la Generalitat de Catalunya. Per a més informació, consulteu el web www.mgsb.es

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada